Theaterlezing: Hoera ik heb een rimpel!

 

 

Hoera ik heb een rimpel!

En wat jouw gezicht je nog meer vertelt. 

 

 

 

 

In deze interactieve theaterlezing, neem ik je mee, als Facereading expert, in de wetenswaardigheden van je uiterlijk.

Op hilarische vertel ik je via  jouw gezicht de allermooiste boodschappen. 

Via jouw ogen, neus, mond, rimpels en linker-en rechtgezichtshelft krijg jij te horen waarom jij praat zoals jij praat, denkt zoals je denkt of je een flapuit bent of juist wat introverter bent.Dat zie je allemaal aan jouw eigen uiterlijk. 

Na deze middag zie je direct aan iemands uiterlijk hoe je een verhaal moet vertellen juist met details of in grote lijnen.

Na deze middag kijk je met andere ogen naar je man, kinderen, vriendinnen, collega’s familie en kun je beter met ze praten. Omdat hebt geleerd wat het uiterlijk van je gesprekspartner vertelt en jij je kunt aanpassen  Zodat je dingen sneller, beter voor elkaar krijgt zonder conflict of irritatie. 

Met mijn eigen verhalen inspireer ik je en zet je aan tot nadenken.

Als kers op de taart een prachtige boodschap die mooier is dan je ideale spiegelbeeld.

Extra info:

Vergeet vooral je mobiele telefoon niet mee te nemen!

Wanneer ?

21 januari om 14.00 u

Waar is het?

Perron 3

Hoff van Hollantlaan 1

5243 SR Rosmalen

Parkeren: geen probleem er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Hoe laat begint het?

De voorstelling begint om 14.00 u

Zorg dat je op tijd bent.

 

Wat kost het?

Een kaartje kost €27,50 incl. positieve energie en mooie boodschappen en  2 consumptie’s.

Ja, ik kom en bestel direct mijn kaart.

 

Ik koop een ticket voor Hoera ik heb een rimpel!

 

 

Dit is wat anderen vonden van de lezing:

Maria Slaman over Hoera ik heb een rimpel! En wat jouw gezicht je nog meer vertelt.

 

Lisa Portengen over  Hoera ik heb een rimpel!

Laat je maar verrassen door Patries Post, Zij is een krachtige spreekster die via hillarische, herkenbare en inspirerende “gezichtslezen”  je meeneemt in haar eigen wereld van openheid en eigenheid. We zijn allemaal uniek een prachtige boodschap die tot, tranen aan toe, overkomt. Ik vind het knap ze maakt het publiek nieuwsgierig aan het lachen en komt dan zo recht in het hart binnen.  

 

Petra Cordes over Hoera ik heb een rimpel!

Het was in een woord geweldig. Haar energieke opkomst met opzwepende muziek bracht ons meteen in de stemming. De positieve flow zat er meteen in. Ze had echt wat te vertellen en gaf ons inzichten, die voor vele ook zeker herkenbaar waren. De verschillende facereading uitleg zorgde voor hilarische en grappige anekdotes, zodat wij ook met elkaar konden verbinden, wat voor een ontspannen en leuke sfeer zorgde. Ik heb me geen moment verveeld en aan het eind las ze een brief voor, waar wij allen diep door werden geraakt en bij vele de tranen in de ogen stonden. Dit zal voor Patries niet bij een voorstelling blijven en ik verwacht dat er nog vele zullen volgen. De volgende theatervoorstelling staat al in de planning, dus ik raad je aan, ga er met vriendinnen en kennissen heen en mis het niet! Je zult versteld staan wat een leuke avond je gaat ervaren. Na deze avond kijk je anders naar mensen. Bij deze Patries chapeau ga zo door. Liefs Petra

 

Ans van Roozendaal over Hoera ik heb een rimpel!

Mooie, grappige, interessante voorstelling, met een mooie boodschap.Een aanrader!

 

Ik koop een ticket voor Hoera ik heb een rimpel!

 

 

Heb je vragen bel me gewoon even.

06-20831571