Waarom vindt de een jouw verhaal langdradig en de ander niet?

neuswortel

Vorige week stuurde ik een filmpje naar al mijn klanten over mijn ervaring bij Tony Robbins.

Van een van mijn lieve klanten kreeg ik een reactie terug.. “Patries, jouw video’s zijn wel erg langdradig“.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik van deze dame deze reactie kreeg.

Direct dacht ik: oo maar natuurlijk… dat kan heel erg goed en ik heb direct voor me wat voor element zij in haar gezicht heeft waardoor ik kan zien dat zij liever de grote lijnen van een verhaal hoort en alle details niet zo belangrijk voor haar zijn.

Dat kun je zien aan de neuswortel : de overgang van het voorhoofd naar de neus.

Is deze  breed; dan ben jij iemand van de grote lijnen in het verhaal. Details zijn minder belangrijk voor je. “Wat wil je nu eigenlijk zeggen”, “wanneer kom je nu tot de kern”,zijn gedachtes die in je opkomen.

neuswortel breed

 

De andere variant is: zoals ik zelf heb een smalle neuswortel.Mensen met een smalle neuswortel vertellen graag alle details. En kunnen voor mensen met een brede neuswortel langdradig overkomen.

Andersom kunnen mensen met een smalle neuswortel vinden dat mensen met een brede neuswortel te weinig gedetailleerd vertellen.

 

neus neuswortel

Bekijk het filmpje en let op mijn neuswortel..

 

Nee…!! je hoeft echt niet het hele filmpje te bekijken hoor!! Alleen als je het leuk vindt even letten op mijn neuswortel dan zie je dat die smal is..

Let maar eens op in jouw omgeving  of iemand een brede of smalle neuswortel heeft. Leuk om op te letten! En fijn om rekening mee te houden met het vertellen van jouw verhaal of te begrijpen dat de ander juist grote lijnen vertelt of veel details gebruikt.

Leuk en handig toch?

Op jouw prachtige krachtige gezicht!

Patries xx

Heb jij al een moederdag cadeau??

Leuke originele tip!   Magisch Moederdag Geschenk

 

 

 

 

Facereading wat is dat eigenlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *